Novosti

Nova kuharica “Zdravo i slasno bez glutena” u pretprodaji!

Dragi svi,

S velikim veseljem javljam da uskoro izlazi nova knjiga – kuharica “Zdravo i slasno bez glutena”, gdje sam urednica i suizdavač s autoricom Helenom Jakoliš. Moj predgovor knjizi možete pročitati ovdje.

Ova knjiga sadrži stotinu zdravih i slasnih recepata bez glutena, jaja i mliječnih proizvoda sa prekrasnim rustikalnim fotografijama iz kamere same autorice, od recepata za osvježavajuće sokove i smoothieje i ideja za zdravi doručak, preko pečenih kolača, sirovih torti i slastica, do zdravih sladoleda. Svi koji su imali prilike isprobati Helenine delicije znaju da je prava majstorica i da su to nezaboravni zalogajčići. Recepti se uklapaju u Paleo način prehrane.

Osim recepata knjiga sadrži mnoge praktične savjete – vodič kroz zdrave namirnice, kako ih pravilno pripremati, kako u receptima zamijeniti namirnice koje ne koristimo, pregled korisnih kućanskih aparata i pomagala, tablicu raznih vrsta bezglutenskih brašna te informacije o glutenu i bezglutenskoj prehrani. Tu je i Helenina osobna priča u kojoj dijeli svoj put od neobjašnjivog propadanja zdravlja i različitih dijagnoza, do vlastitog istraživanja te pronalaska puta prema poboljšanju zdravlja.

Sve smo ovo smjestile na 272 stranice, u knjigu tvrdog uveza i dimenzija 16,5 x 23,5 cm s izuzetno lijepim dizajnom u kombinaciji rustikalnog i modernog. Redovna cijena knjige će biti 189 kn, ali za vas nestrpljive imamo specijalnu ponudu:

Kupite knjigu u pretprodaji po promotivnoj cijeni od 159 kn! To znači uplatiti knjigu unaprijed i počekati isporuku dok knjiga izađe iz tiska početkom listopada. Naravno možete kupiti i više komada za poklon dragim osobama. Ponuda vrijedi 15 dana odnosno do 28.09.2016.

zdravo-i-slasno-kuharica-najava-za-web

Podaci za plaćanje:
Primatelj: TRAGOM j.d.o.o. Šibenik, Trg Andrije Hebranga 4
IBAN (račun): HR78 2340 0091 1105 6152 5
Model: 00 Poziv na broj: bilo koji broj koji želite
Opis plaćanja: Zdravo i slasno – promotivno
Iznos: 159 kn + 22 kn trošak dostave* = 181 kn

*Ako naručujete iz Hrvatske, trošak jedne dostave je 22 kn bilo da kupujete jedan ili više komada knjiga. Ako naručujete iz inozemstva javite se na e-mail info@tragom.hr radi izračuna troška poštarine. Ako ste u Šibeniku knjigu možete preuzeti osobno i ne trebate plaćati dostavu.

Po izvršenoj uplati, pošaljite vaše podatke (ime i prezime, poziv na broj uplate, adresu i broj telefona/mobitela) na e-mail info@tragom.hr

Napominjem još jednom da je isporuka knjige od 01.10.2016.

I za kraj, proslijedite ovo prijateljima za koje mislite da bi ih moglo zanimati.

Srdačno vas pozdravljam!