Novosti

Nova knjiga i promocija: U ŠUMI

Izuzetno me veseli što mogu najaviti novu knjigu u izdanju Tragom Šibenik: U ŠUMI, autora Denisa Delogu. Podnaslov je ”Kako sam nadvladao autoimunu bolest uz pomoć Paleo prehrane i funkcionalne medicine”.

”U šumi” je osobna, vrlo intimna priča o vlastitom iskustvu autora od dijagnoze teške autoimune bolesti – multiple skleroze – do iscjeljenja. Denis Delogu je kroz teške ekonomske i zdravstvene krize pronašao put mimo neadekvatnog zdravstvenog sustava i vratio svoj društveni i zdravstveni život u normalu, unatoč lošim prognozama uvriježenim za njegovu dijagnozu.U šumi podataka i informacija ne-personaliziranog zdravstvenog sustava, gdje je svaki čovjek sveden na gotovo samo broj, pronašao je vlastiti put do tjelesnog i duhovnog zacjeljenja.

Iz ove knjige saznat ćete kako je zapanjujuća moć prehrane i što se sve može postići promjenama prehrambenih i životnih navika. Ovo je priča nad kojom ćete plakati i smijati se, priča koja će vam obogatiti i oplemeniti život, koja će vas inspirirati da i sami učinite promjene i preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem u vlastite ruke.

Pozivam vas da dođete na promociju i druženje u Rijeci i Zagrebu! Knjigu ćemo predstaviti autor i ja kroz razgovor s dr. Silvijom Zec Sambol – liječnicom integrativne medicine. Ulaz je slobodan.

  • Rijeka: četvrtak 15.10. od 18 sati u prostorijama knjižare Algoritam Profil Mozaik u Tower centru (ako ste na FB prijavite dolazak ovdje);
  • Zagreb: petak 16.10. od 18 sati u knjižari Algoritam Profil Mozaik – Megastore u Bogovićevoj 7 (ako ste na FB prijavite dolazak ovdje).

Informacije o knjizi:
144 stranice, dimenzije 14,8×21 cm
meki uvez
Izdavač TRAGOM Šibenik
Tisak Denona Zagreb
ISBN 978-953-57637-2-7
Cijena 99,00 kn

Knjiga je u slobodnoj prodaji od 15.10.2015. po cijeni od 99 kn. Za ranije narudžbe u pretplati vrijedi promotivna cijena od 79 kn. Naručite na e-mail info@tragom.hr