new-predavanja-header

Organizatori: Anita Šupe, nutricionistkinja i Slavka Sekulić, integrativni terapeut

Muče li vas dugogodišnje zdravstvene tegobe kojima ne nalazite uzroka ni lijeka?
Borite li se s viškom kilograma i bezuspješno pokušavate smršaviti?
Osjećate li kao da se u svojim pokušajima da krenete u zdraviji život stalno vrtite u krug i kao da nešto nedostaje?

Ovaj seminar može vam promijeniti život. Uz nutricionistkinju Anitu Šupe saznajte sve što ste ikada htjeli znati o povezanosti prehrane i vašeg zdravlja, a kroz radionice Slavke Sekulić, integrativne terapeutkinje, saznajte koje mentalne i emocionalne blokade vas sprečavaju na putu do boljeg zdravlja i potpunijeg životnog zadovoljstva. Prirodna zdrava prehrana i osvještavanje svojih emocija kroz rad na sebi trajne su vrijednosti kojima postižemo dobro zdravlje, primjerenu tjelesnu težinu i zadovoljstvo u životu. Preporuka je da pohađate cjelodnevni seminar ali to nije obavezno. Ako želite možete sudjelovati samo u dijelu s Anitom Šupe ili samo u dijelu sa Slavkom Sekulić.

traka-header

Pronađite svoju optimalnu prehranu

seminar s Anitom Šupe
Trajanje radionice: 3 sata

Obrađivat ćemo razne teme iz nutricionizma i naučiti kako pojedine prehrambene namirnice utječu na naše tijelo i zdravlje. Saznat ćemo, između ostaloga, zbog čega dolazi do debljanja, kako se izliječiti od ovisnosti o hrani i/ili slatkišima, kako izborom namirnica postići hormonalnu ravnotežu u tijelu, kako se uz pomoć promjene prehrane izboriti protiv kroničnih bolesti i kako mršaviti bez gladovanja. Naučit ćemo i mnoge praktične stvari koje će nam pomoći da krenemo s novim načinom prehrane koji će biti optimalan za nas, bit će tu prijedloga za jelovnike, recepata, uputa za kupovinu i pripremu hrane te mnogih sitnih a bitnih savjeta.

traka-header

Pronađite izgubljene dijelove svoje osobnosti

integrativna radionica sa Slavkom Sekulić
Trajanje radionice: 3 sata

Naučit ćemo kako i zašto promatrati sebe i svoje emocije, te kako potisnute emocije pohranjene u našem tijelu izazivaju bolesti i poremećaje. Naučit ćemo otkrivati zašto smo ljuti, ljubomorni, nezadovoljni sobom, zašto osjećamo krivnju, sram, strah, zašto se ne usuđujemo, zašto posežemo za nepotrebnom hranom… Radionice se sastoje od teoretskog dijela i iskustvenih vježbi uz pomoć kojih osvještavamo i oslobađamo potisnute emocije, istražujući svoje djetinjstvo, sredinu i uvjete u kojima smo odrastali. Proživljavanjem potisnutih emocija integriramo izgubljene dijelove sebe i postajemo cjelovita osoba, stoga je rad na sebi trajna vrijednost.

[su_box title=”Informacije o vikend seminarima” style=”default” box_color=”#F7C543″ radius=”0″]

Satnica: subotom ili nedjeljom od 10 – 13 h i od 14 – 17 h.

Vrijeme i mjesto: određuju se prema vašim prijavama.

Prijave i informacije:
Anita Šupe: mob 092 289 1349 e-mail anita.supe@tragom.hr
Slavka Sekulić: mob 098 590 168 e-mail zlatnaiskra@gmail.com 

[/su_box]