ŽENSKO TIJELO, ŽENSKA MUDROST

165.00 kn

Stvaranje tjelesnog i emocionalnog zdravlja

Dr. Christiane Northrup, svjetski poznata ginekologinja i autorica nekoliko svjetski poznatih bestsellera, vodeća je pobornica medicine koja uvažava jedinstvo uma, tijela, emocija i duha. Žensko tijelo, ženska mudrost svjetski je bestseller o ženskom zdravlju, plod suvremene medicine u najboljem mogućem obliku koja povezuje nove tehnologije s prirodnim načinima liječenja i veličanstvenom moći samoiscjeljena koja se nalazi u svima nama. Na 800 stranica (!) dr. Northrup nas podučava, između ostaloga, kako prehranom poboljšati zdravlje, kako povećati plodnost nakon 35-te, kako smanjiti vjerojatnost carskog reza, o menopauzi i hormonskim tretmanima, o trudnoći i majčinstvu, kako se pripremiti za operaciju na holistički način i još puno toga, općenito dajući savjete kakvih nema ni u jednoj drugoj knjizi.

Autorica: Dr. Christiane Northrup
Naslov originala: Woman’s Bodies, Woman’s Wisdom

Nema na zalihi

Kategorija:
Opis

Opis

Dr. Northrup nudi novo shvaćanje o postizanju zdravlja koje je naišlo na iznimno pozitivnu reakciju kod žena diljem svijeta.

Ova sjajna knjiga podučava da kad žena promijeni neke osnovne uvjete življenja koji su je doveli do zdravstvenih tegoba, ozdravljuje brže i na više razina te uz puno manje medicinskih intervencija.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Težina1.25 kg
Podaci o knjizi

Podaci o knjizi

  • 800 stranica, dimenzije 15,50 x 23 cm
  • meki uvez
  • Izdavač Planetopija
  • Tisak Kerschoffset Zagreb
  • ISBN 978-953-257-110-3
  • Cijena 195,00 kn