ZDRAVA PROBAVA

119.00 kn

Revolucionarni program za uklanjanje temeljnog uzroka mnogih bolesti

Dr. Alejandro Junger, svjetski poznat autor knjige i programa CLEAN, specijalist interne medicine i kardiologije, okrenuo se funkcionalnoj i integrativnoj medicini koja tijelo, um i duh promatra kao cjelinu. U ovoj knjizi donosi svoj revolucionarni program ciljano osmišljen za obnavljanje crijeva i postizanje zdrave probave. U crijevima se stvara naš imunitet i bez zdrave probave nema istinskog zdravlja. Mnogi se ljudi muče sa viškom kilograma, kroničnim bolovima i umorom, alergijama, srčanim bolestima, učestalim upalama i infekcijama, autoimunim bolestima i depresijom. Provode se brojne pretrage i uzimaju lijekovi a zaboravlja se da su upravo oštećena crijeva uzrok mnogih tegoba. Iz ove knjige naučit ćete što je zdrava probava i kako je postići uz pravilno kombiniranje namirnica te jednostavne i ukusne recepte.

Autor: Dr. Alejandro Junger
Naslov originala: Clean Gut: The Breakthrough Plan for Eliminating the Root Cause of Disease and Revolutionizing Your Health

Nema na zalihi

Kategorija:
Opis

Opis

Dr. Alejandro Junger predstavlja svoj revolucionarni program Zdrava probava ciljano osmišljen za obnavljanje crijeva.

Pravilno kombiniranje namirnica u sklopu jednostavnih i ukusnih recepata, otkrivanje potencijalnih prehrambenih alergena i korištenje određenih dodataka prehrani bit će iznimno korisno za svakoga, bilo da se želi izliječiti, sačuvati zdravlje ili osnažiti imunitet.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Težina0.34 kg
Podaci o knjizi

Podaci o knjizi

  • 206 stranica, dimenzije 15,50 x 23 cm
  • meki uvez
  • Izdavač Planetopija
  • Tisak Znanje Zagreb
  • ISBN 978-953-257-279-7
  • Cijena 119,00 kn