ZDRAVA PROBAVA

119.00 kn

Revolucionarni program za uklanjanje temeljnog uzroka mnogih bolesti

Dr. Alejandro Junger, svjetski poznat autor knjige i programa CLEAN, specijalist interne medicine i kardiologije, okrenuo se funkcionalnoj i integrativnoj medicini koja tijelo, um i duh promatra kao cjelinu. U ovoj knjizi donosi svoj revolucionarni program ciljano osmišljen za obnavljanje crijeva i postizanje zdrave probave. U crijevima se stvara naš imunitet i bez zdrave probave nema istinskog zdravlja. Mnogi se ljudi muče sa viškom kilograma, kroničnim bolovima i umorom, alergijama, srčanim bolestima, učestalim upalama i infekcijama, autoimunim bolestima i depresijom. Provode se brojne pretrage i uzimaju lijekovi a zaboravlja se da su upravo oštećena crijeva uzrok mnogih tegoba. Iz ove knjige naučit ćete što je zdrava probava i kako je postići uz pravilno kombiniranje namirnica te jednostavne i ukusne recepte.

Autor: Dr. Alejandro Junger
Naslov originala: Clean Gut: The Breakthrough Plan for Eliminating the Root Cause of Disease and Revolutionizing Your Health

Nema na zalihi

Opis

Opis

Dr. Alejandro Junger predstavlja svoj revolucionarni program Zdrava probava ciljano osmišljen za obnavljanje crijeva.

Pravilno kombiniranje namirnica u sklopu jednostavnih i ukusnih recepata, otkrivanje potencijalnih prehrambenih alergena i korištenje određenih dodataka prehrani bit će iznimno korisno za svakoga, bilo da se želi izliječiti, sačuvati zdravlje ili osnažiti imunitet.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Težina0.34 kg
Podaci o knjizi

Podaci o knjizi

  • 206 stranica, dimenzije 15,50 x 23 cm
  • meki uvez
  • Izdavač Planetopija
  • Tisak Znanje Zagreb
  • ISBN 978-953-257-279-7
  • Cijena 119,00 kn
Kategorija: