KUHARICA – ZDRAVLJE BEZ ŽITARICA

129.00 kn

150 recepata bez žitarica koji će vam pomoći da se riješite suvišnih kilograma i ozdravite

Dr. William Davis, autor knjige Pšenični trbuh, razotkriva zašto je pšenica najpogubniji sastojak naše moderne prehrane. U novoj knjizi, priručniku i kuharici Zdravlje bez žitarica, daje sažetak svojih istraživanja o povijesti promjena koje su se dogodile na pšenici, te o njezinom negativnom djelovanju na ljudsko zdravlje. Knjiga sadrži 150 ukusnih recepata bez šećera, brašna žitarica i industrijskih prerađevina, te detaljne popise namirnica i savjete kako promjenom prehrane izgubiti suvišne kilograme i povratiti zdravlje.

Autor: Dr. William Davis
Naslov originala: Wheat Belly Cookbook

Nema na zalihi

Kategorija:
Opis

Opis

Nova moderna pšenica nije ona ista pšenica od koje su naše bake mijesile kruh. Zadnjih 50 godina poljoprivredni su znanstvenici zbog komercijalnih razloga izvršili razne promjene na pšenici, kako bi dobili kraću čvršću stabljiku, otpornu na klimatske uvjete koja daje više uroda na manjoj površini. Zrno nove pšenice sadrži drugačiju vrstu glutena (glijadina), radi čega je naše tijelo ne prepoznaje kao hranu. Zbog ovih promjena nova moderna pšenica ima pogubno djelovanje na naše zdravlje. Ova je knjiga praktičan vodič koji će vam pomoći da se riješite neželjenih kilograma i povratite svoje zdravlje, uz prirodnu, zdravu i ukusnu hranu.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Težina0.82 kg
Citat iz knjige

Citat iz knjige

Ne morate čekati rezultate kliničkog testiranja da biste otkrili jeli ovo važno za vaše zdravlje. Ako odlučite čekati službenu smjernicu na razini odgovorne državne institucije da biste pihvatili ovaj koncept, načekat ćete se. Kako da državne institucije ponište katastrofalni savjet koji dijele već četrdeset godina, a da pritom ne izgube kredibilitet i preuzmu odgovornost za nezamislivu ekonomsku štetu – i da ne izgube prihod koji je generirala ta pogrešna poruka? Ne morate čekati. Možete početi s procesom i za svega nekoliko dana saznati je li zaista pšenica kriva za vaše probleme sa zdravljem i težinom.

Podaci o knjizi

Podaci o knjizi

  • 332 stranice, dimenzije 19,50 x 25 cm
  • meki uvez
  • Izdavač Algoritam
  • Tisak Denona Zagreb
  • ISBN 978-953-316-701-5
  • Cijena 129,00 kn