Čudesna moć hormona

119.00 kn

Upoznajte svoje hormone i riješite se problema uzrokovanih hormonskom neravnotežom

Kad su hormoni u ravnoteži, osjećamo se vitalno i zdravo, a izgledamo dobro. No što kad to nije slučaj, kada se ne osjećamo dobro u vlastitom tijelu, kad nas nešto sprječava da uživamo u životu, a organizam zahtijeva da jedemo puno slatkog ili slanog, kad smo stalno umorni, loše spavamo i debljamo se, kad nas muče policistični jajnici, slab libido ili erekcijska disfunkcija? Bez obzira na to koliko imate godina, ako su vaši hormoni u neravnoteži, patit će cijelo tijelo.

Sanja Toljan, liječnica s dugogodišnjim iskustvom u uravnoteživanju hormona, u ovoj će vam knjizi otkriti sve što trebate znati o svojim hormonima i jednostavne načine na koje ćete ih dovesti u savršenu hormonsku ravnotežu i zadržati u njoj.

Nema na zalihi

Kategorija:
Opis

Opis

Izgubite višak kilograma – Zaustavite ispadanje kose – Zaštitite zdravlje srca – Osnažite kosti i mišiće – Prevenirajte degenerativne bolesti – Pobijedite kronični umor i nesanicu – Poboljšajte raspoloženje – Ojačajte slab libido – Učvrstite pamćenje – Izglačajte bore – Izliječite akne

Sanja Toljan, dr. med., specijalizirala se za hormonsko nadomjesno liječenje kod svjetski priznatih stručnjaka u Europi i SAD-u. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje.

Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Težina0.53 kg
Citat iz knjige

Citat iz knjige

U posljednih dvadesetak godina ubrzano se razvija jedna nova medicinska grana koja uzima u obzir svu medicinsku znanost, ali je usmjerena na otkrivanje uzroka poremećaja i njihovo balansiranje, tj. vraćanje tijela u ravnotežu ili, kako se to stručno kaže, u homeostazu. Toj grani medicine dodijeljeno je nezgodno ime koje je danas usto sinonim za izglađivanje bora na licu. Zove se anti-aging medicina i usmjerena je na sprječavanje preuranjena starenja, produljenje života i održavanje kvalitete života te prevenciju različitih bolesti, i to ponajprije uravnotežujući hormone.”

Anti-aging medicina nije punjenje bora injekcijama hijaluronske kiseline, nego briga za bore iznutra. Kada saznate kako hormoni razmišljaju, u vaš će život ući mogućnosti za ostvarenje gotovo savršena zdravlja. Hormoni se najbolje balansiraju “u kompletu”, stoga ovom knjigom dajem osvrt samo na vitalno važne hormone jer već dovodeći njih u ravnotežu, možemo otjerati zamalo svaku bolest iz tijela.

Podaci o knjizi

Podaci o knjizi

  • 264 stranica, dimenzije 16 x 21 cm
  • meki uvez
  • Izdavač Intermed d.o.o. Zagreb
  • Tisak Denona d.o.o. Zagreb
  • ISBN 978-953-95801-2-2
  • Cijena 119,00 kn