0

PROIZVOD

Clean–3D-web

CLEAN – PROGRAM ZA DETOKSIKACIJU ORGANIZMA

Obnavljanje prirodne sposobnosti tijela da se samo izliječi

Dr. Alejandro Junger, autor knjige i programa CLEAN, specijalist interne medicine i kardiologije, okrenuo se funkcionalnoj i integrativnoj medicini koja tijelo, um i duh promatra kao cjelinu. U ovoj knjizi donosi svoj detoksikacijski program primjeren našem modernom i užurbanom životu. Činjenica je da u današnje vrijeme, više nego ikada prije, patimo od alergija, probavnih tegoba, depresije, metaboličkih i hormonalnih poremećaja, kroničnog umora, viška kilograma, slabog imuniteta i sl. Iz ove knjige saznat ćete odakle na nas vrebaju toksini koji opterećuju naše tjelesne sustave, kako smanjiti izloženost otrovima, te kako se od njih očistiti i povratiti svoje zdravlje.

Autor: Dr. Alejandro Junger
Naslov originala: Clean: The Revolutionary Program to Restore the Body’s Natural Ability to Heal Itself

Upit mailom za narudžbe iz inozemstva

159,00 Kn

  • Kol:

Kategorije: ,

O knjizi

Program Clean je sredstvo koje svatko može primijeniti za obnovu, ponovnu uspostavu ravnoteže i iscjeljenje. Pri njegovu osmišljavanju vodilo se računa o potrebama zaposlenih ljudi i tako je nastao jednostavan i praktičan plan detoksikacije koji nas ne prisiljava da mu podredimo život nego se, naprotiv, uklapa u našu svakodnevnicu.
– Otrovi i stres stvaraju prepreke za normalno funkcioniranje i samoiscjeljivanje tijela.
– Moderne prehrambene navike i način života zagađuju nam tijelo i ne pružaju mu hranjive tvari neophodne za optimalan rad.
– Uklanjanjem prepreka i unošenjem onog što nedostaje naše tijelo opet postaje zdravo, obnavlja se energija i počinjemo se osjećati i izgledati odlično.

Dodatne informacije

Težina 0.49 kg

PODACI O KNJIZI

  • 288 stranica, dimenzije 15,50 x 23 cm
  • meki uvez
  • Izdavač Planetopija
  • Tisak Kerschoffset Zagreb
  • ISBN 978-953-257-196-7
  • Cijena 159,00 kn